amsterdam-kantoor-inrichting-veiligheid-energie-besparenMet een geweldig uitzicht over het IJ en vlakbij het Amsterdam Centraal Station, is dit kantoorpand echt een unieke plek om te werken.

Omdat het bedrijf dat hier gevestigd is voor haar klanten in musea en tentoonstellngen interactieve installaties bedenkt, ontwerpt en bouwt, werd het tijd om ook haar eigen werkruimte aan te pakken. In de zomer van 2014 hebben wij daarom een aantal comfortverhogende mogelijkheden voorgesteld en naar tevredenheid van de klant toegepast.

Zo hebben wij hier onder andere de verlichting in de etalage gekoppeld aan de stand van de zon en tijd van het jaar. Daarnaast kan het personeel alle verlichting in het gehele pand met één druk op een knop naast de voordeur aanzetten bij binnenkomst en gaat ze vertraagd uit na het inschakelen van het alarm. En van elke in- en uitschakeling krijgt de directie een melding zodat ook zij weten dat de deur voor de klanten geopend is.

Dat zijn slechts een paar voorbeelden van wat we allemaal voor dit bedrijf gedaan hebben. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we kunnen uitleggen hoe automatisering ook in jouw bedrijf het leven en werken gemakkelijker en comfortabeler kan maken.

 

 

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van onder andere:

 

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Fannius Scholtenstraat 61d
1051EV Amsterdam

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl